Függöny és Tapéta kínálatunk ide kattintva megtekinthető
Lakberendezési Üzlet, széles tapéta és függöny kínálattal Szegeden
Belépés

Így válassz függönyt

Bensőséges, igazi „otthon melege” hangulatot áraszt egy jól megválasztott függöny a lakásban. Legyen bármilyen évszak vagy bármekkora is a lakásunk, szinte kihagyhatatlan dekor elem.


1.
Döntse el, hogy milyen célra szeretne elsősorban függönyt vásárolni. Nem mindegy az anyag szempontjából, hogy sötétíteni, dísziteni vagy hőszigetelni szeretne vele.

 

2. Ha kitalálta már hogy milyen stílusú és milyen színű függönyt szeretne, döntsük el hogy milyen karnis jöhet szóba.  Sok fajta anyagból és formából lehet válogatni, de a végső döntést úgy is a függöny adja meg.

 

 

3.Általában 2 féle karnis közül választhatunk, az oldalfali és mennyezeti közül. Ha oldalfalra szeretnéd, számolnod kelle a fűtő test mélységével ami min.20 cm, valamint az ideális túllógás hosszával ami 15-20 cm.

 

4.Készítsen rajzot az ablakról, amin mindenképpen szerepeljen az ablak magassága, szélessége, a teljes fal magassága, a szemöldök fal magassága. Az elhúzott függöny helyigényének szélessége, ebből tudhatod meg, memnnyire fog majd túllógni. A teljes hossz az ablakkerret aljától a padlóig, belekalkulálva a fűtőtest méretét.

 

5. Indulhatsz is hozzánk hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb függönyt és a hozzá illő karnist is.

 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Mr. BIG LEGNO Natúr olajfestékkel festett, fémlábas tölgyfa asztal

Összes termék